Κατηγορίες
  ›  Εικονική Περιήγηση 360o για την επιχείρησή σας  Εικονική Περιήγηση 360° για την επιχείρησή σας PLANETA Marketing  

Google Trusted Photographer

Εμπιστευτείτε την πολυετή εμπειρία των ανθρώπων της Planeta Marketing για την φωτογράφιση 360° των εγκαταστάσεων της επιχείρησης σας, καθώς κατέχουμε το σήμα Google Trusted Photographer.

Παρέχουμε εξαιρετικής ποιότητας εικονικές περιηγήσεις αναγνωρισμένες από την Google, ώστε οι πελάτες να έχουν την δυνατότητα να «περπατήσουν» στους χώρους σας πριν σας επισκεφθούν!

Στο site σας, στα social media και φυσικά στα διαφημιστικά σας φυλλάδια χρειάζεστε τις καλύτερες φωτογραφίες για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό σας.

Όσο ποιοτικά ή ανταγωνιστικά και αν είναι τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας πρέπει να τις προβάλετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γι αυτό το λόγο έχουμε την δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε, να βελτιώνουμε το φωτογραφικό υλικό ώστε να πετύχει ευκολότερα τον σκοπό του, πάντα με προσανατολισμό στο ορθότερο marketing.

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΑΣ

Η επιλογή του σωστού εστιατορίου, καφέ ή ξενοδοχείου είναι συχνά μια δύσκολη απόφαση. Ενισχύστε την εμπιστοσύνη με μια εικονική περιήγηση υψηλής ποιότητας, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να πάρουν μια γεύση από την τοποθεσία της επιχείρησής σας, προτού φτάσουν σε αυτήν. Αυτές οι συναρπαστικές εικονικές εμπειρίες εμπνέουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους πιθανούς επισκέπτες και υποστηρικτές.

Οι καταναλωτές, όταν αναζητούν κάποια επιχείρηση, χρησιμοποιούν προϊόντα χαρτογράφησης στο 44% των περιπτώσεων.

Κατά μέσο όρο, το 41% αυτών των αναζητήσεων για μέρη καταλήγουν σε επισκέψεις στις συγκεκριμένες τοποθεσίες.

Οι καταχωρίσεις με φωτογραφίες και οι εικονικές περιηγήσεις έχουν διπλάσιες πιθανότητες να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

 Google Search

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ GOOGLE

Η καταχώριση της επιχείρησής σας στο Google είναι το πλέον προβεβλημένο στοιχείο της εταιρείας σας. Βελτιώστε την παρουσία σας με περιεχόμενο Street View.

Δείτε Παράδειγμα

 Google Maps

ΧΑΡΤΕΣ GOOGLE

Εδραιώστε την παρουσία σας. Όταν σας αναζητούν πιθανοί πελάτες στους Χάρτες Google, εξασφαλίστε ότι η πρώτη τους εντύπωση θα είναι εξαιρετική.

Δείτε Παράδειγμα

 Google Business Search

ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΩΝ ΣΤΟ GOOGLE

Ξεναγήστε τους υποψήφιους πελάτες σας στον χώρο σας, την πρώτη φορά που βρίσκουν την επιχείρησή σας στην Αναζήτηση Google ή στους Χάρτες Google.

Δείτε Παράδειγμα

Η υπηρεσία Street View πλέον επιτρέπει στους υποψήφιους πελάτες του καταστήματός ή της επιχείρησής σας να περιηγηθούν εικονικά στο χώρο σας!

Προβάλετε την επιχείρησή ή το κατάστημα σας στους χάρτες της Google, στο Street View, με τις 360° φωτογραφίες μας. Αναδείξτε τους χώρους και τις εγκαταστάσεις σας στο διαδίκτυο, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών συμβουλεύεται την μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης πριν κάνει κράτηση σε ξενοδοχείο, μπάρ, εστιατόριο ή πριν επισκεφθεί ένα κατάστημα λιανικής!

Στην Planeta Marketing μπορούμε να κάνουμε την επιχείρηση σας πιο γνωστή και αξιόπιστη, με φωτογραφίες που μπορούν να εμπλουτίσουν την ιστοσελίδα σας και την σελίδα σας στο Facebook.

Επίσης αν η λήψη του Street View έξω από το κατάστημά ή την επιχείρησή σας είναι παλιά και δεν ανταποκρίνεται στο σήμερα μπορούμε να φωτογραφήσουμε σε 360° έξω από το χώρο σας και να ενσωματώσουμε την φωτογραφία στο Street View!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες

info@planeta.gr • Τηλεφωνήστε μας Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9:00 π.μ. έως 21:00 μ.μ. στο 2107220592

Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές Στείλτε μας email για να σας ενημερώσουμε

Αξιόπιστες φωτογραφίσεις Google Street View