Κατηγορίες
  ›  H Εταιρεία μας  H Εταιρεία μας PLANETA Marketing  

Κατασκευή Ιστοσελίδων & Social Media | Υπηρεσίες & Σύμβουλοι Μάρκετινγκ

Δημιουργικό & Εκτυπώσεις | Φωτογραφίσεις & Βιντεοσκοπήσεις

Η εταιρεία PLANETA MARKETING ιδρύθηκε το 2009 με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών για την προώθηση και υποστήριξη των επιχειρήσεων, συνδυάζοντας τις νέες τεχνολογίες με τις παραδοσιακές. Η επιχείρηση μας στεγάζεται στην οδό Φορμίωνος 63-67, στο Παγκράτι, στην Αθήνα, μαζί με την αδελφή επιχείρηση, PLANETA PHOTO – VIDEO – PRINT.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την προώθηση, οργάνωση και υποστήριξη επιχειρήσεων με έμφαση στους τομείς των Πωλήσεων και του Μάρκετινγκ. Εξειδικευόμαστε σε 4 βασικούς τομείς:

• Αναλαμβάνουμε την Κατασκευή Ιστοσελίδων, portals & e-shops, υψηλού επαγγελματικού επιπέδου με την χρήση Ελληνικού λογισμικού σε συνδυασμό με Web CRM & Δημιουργία Newsletters, μαζική αποστολή Emails. Επίσης δημιουργούμε σελίδες των Social Media, όπως Facebook, Instagram κλπ και το Google My Business της επιχείρησης σας, για να σας βρίσκουν στην Αναζήτηση, τους Χάρτες & το Google+.

• Παρέχουμε Υπηρεσίες Μάρκετινγκ σε επιχειρήσεις και αναλαμβάνουμε όλες τις λειτουργίες του Marketing με έμφαση στο Ίντερνετ Μάρκετινγκ, για αποκτήσετε νέους πελάτες και να κρατήσετε τους παλιούς έτσι ώστε να αφοσιωθείτε αποκλειστικά και απερίσκεπτα στο αντικείμενο σας. Προσφέρουμε Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε θέματα Μάρκετινγκ, Πωλήσεων και Οργάνωσης – Αναδιοργάνωσης, αλλά και αναλαμβάνουμε την υλοποίηση συγκεκριμένων Projects ορισμένου χρόνου.

• Δημιουργούμε ή βελτιώνουμε την εταιρική σας ταυτότητα και επιμελούμεθα την φυσική και διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησή σας, ώστε να είναι ενιαία, σαφής και αποτελεσματική. Εκτυπώνουμε έντυπα, αφίσες και επαγγελματικό ρουχισμό στις εγκαταστάσεις μας με τον πλούσιο εξοπλισμό μας καθώς επίσης αναλαμβάνουμε την κατασκευή Επιγραφών, διαφημιστικών banners κλπ.

• Αναλαμβάνουμε Φωτογραφίσεις & Βιντεοσκοπήσεις εγκαταστάσεων και εκδηλώσεων καθώς επίσης πορτραίτα και εμπορεύματα για e-shops στο φωτογραφικό studio μας. Στο εργαστήριο μας επεξεργαζόμαστε, ρετουσάρουμε και τυπώνουμε φωτογραφίες, κάνουμε βίντεο μοντάζ, βίντεο κλίπς, από αρχεία, βιντεοκασέτες, φιλμ και από σχεδόν κάθε είδους μέσα.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρα και εκπαιδευμένα στελέχη στο web design, φωτογραφία, γραφιστική, κειμενογράφοι, Μάρκετινγκ και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Επικεφαλής είναι ο Εμπορικός Διευθυντής μας, ο κος Νίκος Μπακογιάννης με πολυετή εμπειρία σε Διευθυντικές θέσεις και έχοντας διατελέσει πάνω από 10χρόνια Πρόεδρος του ΣΕΚΑΦ (Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών, Αντιπροσώπων & εμπόρων Φωτογραφικών ειδών & συστημάτων εικόνας.

Το πελατολόγιο μας αποτελείται από ελεύθερους επαγγελματίες, καταστήματα και επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους. Εξειδικευόμαστε στον κλάδο HOtel REstaurant CAfe-bar όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, κτήματα & αίθουσες εκδηλώσεων και τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς και τις επιχειρήσεις που τους προμηθεύουν. Έχουμε υψηλή τεχνογνωσία στην οργάνωση, υποστήριξη και την προώθηση εταιρειών B2B, δηλαδή επιχειρήσεων εισαγωγής, παραγωγής και διανομής προϊόντων ή υπηρεσιών.

Η εταιρεία μας