Κατηγορίες
  ›  Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών  Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών PLANETA Marketing  

Δείτε παρακάτω κάποιους από τους πελάτες με Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών
 
F2NV Marine Services & Trading

F2NV Marine Services & Trading  Facebook page    Ιστοσελίδα Planeta Photo Video Print

Η F2NV Marine Services & Trading είναι μια διεθνής εταιρία παροχής ναυτιλιακών υπηρεσιών, όπως προμήθεια ανταλακτικών για πλοία και γιωτ. Παρέχει υποστήρηξη βυθοκόρησης και κατασκευής λιμανιών. Συνεργάζεται με το εργοστάσιο της BREEMAN International Supplies για την παροχή ανταλλακτικών, η οποία ιδρύθηκε το 1961.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της, με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε ναυτιλιακές μελέτες και κατασκευές, την κάνουν να ξεχωρίζει από τις άλλες εταιρίες του κλάδου.

Τα γραφεία της στεγάζονται στην οδό Μενάνδρου 4, στην Λευκοσία της Κύπρου.

 
MLGK Μηχανολογιστική ΕΠΕ

ΜLGK Μηχανολογιστική  Facebook page  Google+ Google+ Ιστοσελίδα Planeta Photo Video Print

Η ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ  Ε.Π.Ε, με διακριτικό τίτλο MLGK, ιδρύθηκε το 1997 και δραστηριοποιείται στο χώρο των Λογιστικών και των Φοροτεχνών. Από τότε, η Εταιρία μεγάλωσε με γρήγορους ρυθμούς και επεκτάθηκε σε νέους τομείς όπως η πώληση, αντιπροσώπευση και παροχή υπηρεσιών στον τομέα της μηχανογράφησης, της οργάνωσης Λογιστηρίων, ειδικού Software και εξειδικευμένων εκπαιδευτικών Σεμιναρίων.

Η πρόοδος της ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΕ συνεχίζεται μέχρι σήμερα με τη βοήθεια του Προσωπικού της το οποίο αποτελείται από 28 άτομα: Λογιστές, Φοροτέχνες, Εργασιολόγους και Μηχανικούς Η/Υ, ενώ παράλληλα, έχει στη διάθεσή της  εξωτερικούς Συνεργάτες και Συμβούλους με αντικείμενο τα Νομικά Επιχειρήσεων, τις Υπηρεσίες E-Marketing και Διαδικτύου και την μελέτη για Υπαγωγή σε Αναπτυξιακά Προγράμματα.

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις της ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Ε.Π.Ε βρίσκονται στην οδό Υμηττού 190 στο Παγκράτι, και το Υποκατάστημα στην Λεωφόρο Μαραθώνος 116 στην Νέα Μάκρη Αττικής.