Κατηγορίες
  ›  Επιχειρήσεις B2B  Επιχειρήσεις B2B PLANETA Marketing  
Δείτε παρακάτω κάποιες από τις επιχειρήσεις Εισαγωγής - Παραγωγής - Διανομής που υποστηρίζουμε
 
Συστήματα & Εξαρτήματα Γυαλιού

Intermetal Α.Β.Ε.Ε.  Facebook page Google+ Ιστοσελίδα

H εταιρία INTERMETAL ΑΒΕΕ, ιδρύθηκε το 1990, με αντικείμενο τη μελέτη, σχεδιασμό, παραγωγή και εμπορία βιομηχανικού εξοπλισμού κτιρίων με ιδιαίτερη εξειδίκευση στα εξαρτήματα, συστήματα και εφαρμογές για το αρχιτεκτονικό γυαλί κτιρίων και κατοικιών. Με γνώμονα την πιο αποτελεσματική παρουσία της εταιρίας διεθνώς, καθιέρωσε στην αγορά το εμπορικό σήμα INAL. Το όνομα αυτό σε συνδυασμό με την εξέλιξη, την ποιότητα, την οικονομία και την εμπιστοσύνη που εμπνέει η εταιρία, λειτουργεί προς όφελος των πελατών και συνεργατών της, των οποίων δέχεται και αφομοιώνει κάθε πρόταση, για τη διευκόλυνση των κατασκευών τους.

 
Greitcaffe
 

GreitCaffe  Facebook page  Ιστοσελίδα

Η ιστορία του espresso MOKA RICA ξεκίνησε το 1950, στο Forli της Ιταλίας από την οικογένεια Carella. Ενώνοντας το πάθος με την παράδοση και χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ποιότητες πράσινου καφέ, ως επί το πλείστον από την Κεντρική Αμερική, δημιουργεί έναν πραγματικά, υψηλής ποιότητας espresso. Ξεκίνησε την διανομή του από την Κεντρική και Βόρεια Ιταλία, στην συνέχεια μέσω ενός δικτύου αντιπροσώπων, επεκτάθηκε στην Ευρώπη και αργότερα στην Ιαπωνία, όλοι τους κορυφαίοι και ειδικοί στον καφέ. Από τον Απρίλιο του 2010, αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την GREITCAFFE Α.Ε.
GREITCAFFE, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΦΕΔΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε.
Αντιφίλου 43 – 15771 ΑΘΗΝΑ. ΤΗΛ: 210 7796388 FAX: 213 0223279
e-mail : info@greitcaffe.gr | www.greitcaffe.gr

 
Linen Quality Care

Linen Quality Care (Πλυντήρια Μπαράκος)  Facebook page Ιστοσελίδα

Υπηρεσίες καθαρισμού και ενοικίασης Ιματισμού.

Στο εργαστήριο παραγωγής του ιματισμού, διαθέτουμε μία πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων, ποιοτήτων και χρωμάτων υφασμάτων για να επιλέγουν οι πελάτες, το είδος, την ποιότητα, το χρώμα και το μέγεθος του ιματισμού που θα χρησιμοποιήσουν 
Υπηρεσίες καθαρισμού και ενοικίασης Ιματισμού.