Κατηγορίες
  ›  Εστιατόρια - Καφέ - Μπαρ  Μπαρ PLANETA Marketing  

Δείτε παρακάτω κάποιους από τους πελάτες μας από τον κλάδο HO.RE.CA.
 
Ante Post

ANTE POST   Facebook page Ιστοσελίδα

Cafe - Cocktail Bar - Easy Food

To Ante Post, βρίσκεται στην Αθήνα, 5 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Κολωνακίου. Είναι μια "γοητευτική λύση" για όλες τις ώρες της ημέρας. Προσφέρει καφέ και γρήγορα γεύματα, ποτά και cocktail, με πολύ καλή μουσική!

 
Oroscopo Restaurant
Εστιατόριο OROSCOPO  Facebook page Ιστοσελίδα
Προσφάτως ανακαινισμένο, βρίσκεται στην Αθήνα, στην πλατεία μπροστά από ξενοδοχείο Caravel, και έχει μοντέρνα Ελληνική & Ιταλική κουζίνα.
Το Oroscopo σερβίρει από τις 12:30 το μεσημέρι έως τις 01:00 το βράδυ καθημερινά και λειτουργεί όλο το χρόνο. Τους πιο ζεστούς μήνες, έχετε την επιλογή είτε να απολαύσετε το δείπνο σας έξω, δίπλα στη πλατεία, ή στην κλιματιζόμενη αίθουσα μας με την πανοραμική θέα στην πλατεία του Caravel.
Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ Wi-Fi στους πελάτες μας, πλήρως αναβαθμισμένο στα 50Mbps VDSL.
 
Εστιατόριο Θεσσαλία

Εστιατόριο Θεσσαλία  Facebook page Ιστοσελίδα

Ελληνική κουζίνα | Ψητά | Πάστα | Πίτσα

Ένα όνομα, μια ιστορία… Σταθερή αξία στα γαστρονομικά δρώμενα εδώ και 35 χρόνια (από το 1978). Βρίσκεται στην οδό Ελαιών 19, κοντά στην πλατεία Νέας Κηφισιάς και είναι εύκολα προσβάσιμο από την έξοδο προς Κηφισιά της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας.

 
Cups and plates
CUPS+PLATES   Facebook page
All Day Cafe Restaurant

CUPS+PLATES, ολοήμερο Καφέ & Εστιατόριο, ακριβώς στην έξοδο του μετρό της στάσης Πανεπιστήμιο, Κοραή 4, εντός της κλασικής στοάς, προσφέρουμε καφέ, σνακ, ποτά και φαγητό.

 
Quiero Cafe

Quiero 

Lounge cafe - bar

Ανοιχτό καθημερινά από τις 08:00 το πρωί έως τις 01:30 τα ξημερώματα.
Προσφέρουμε καθημερινά καφέ, χυμούς, σνάκ και τα εξαιρετικά παγωτά Kayak. Από νωρίς σερβίρουμε πρωινά, αργότερα παγωμένες μπύρες και ποτά. Επίσης διοργανώνουμε βραδιές με ζωντανή μουσική.
Τα περισσότερα βράδια Δευτέρας & Παρασκευής έχουμε ζωντανά (live) με εξαιρετικούς μουσικούς.