Κατηγορίες
  ›  Προμηθευτές HO.RE.CA.  Προμηθευτές HO.RE.CA. PLANETA Marketing  

Δείτε παρακάτω κάποιους από τους πελάτες μας από τον κλάδο HO.RE.CA.
 
La Fourchette Catering

La Fourchette Catering  Facebook page Ιστοσελίδα

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της τροφοδοσίας επαγγελματικών και κοινωνικών εκδηλώσεων (Catering), εδώ και αρκετές δεκαετίες, Γενικός Διευθυντής της είναι ο διακεκριμένος chef Έκτορας Ιωάννου. Η σύγχρονη μονάδα παραγωγής καθώς και οι διοικητικές υπηρεσίες της, στεγάζονται στην Λεωφόρο Λαυρίου αρ. 226 στα Γλυκά Νερά Αττικής. Η επιχείρησή απασχολεί έμπειρα και καταρτισμένα στελέχη, πιστοποιημένα από τον ΕΦΕΤ και κατέχει για τις υπηρεσίες της πιστοποίηση ISO 22000:2005. Η La Fourchette αναλαμβάνει, κάθε είδους επαγγελματικές και κοινωνικές εκδηλώσεις σε οικίες ή σε κτήματα και αίθουσες, προσφέροντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό που απαιτεί κάθε εκδήλωση, επιπλέον συνεργάζεται με τα καλύτερα κτήματα και αίθουσες εκδηλώσεων της Αττικής, ενώ αναλαμβάνει και μόνιμες τροφοδοσίες. 

 
ParkAssist

Parkassist  Facebook page Ιστοσελίδα

Υπηρεσίες Στάθμευσης – Παρκαδόρου (Valet Parking)

Η εταιρεία ParkAssist τα τελευταία 15 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών στάθμευσης και εξειδικεύεται στις Υπηρεσίες Παρκαδόρου (Valet Parking), εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

 
Greitcaffe

GreitCaffe  Facebook page Ιστοσελίδα

Η ιστορία του espresso MOKA RICA ξεκίνησε το 1950, στο Forli της Ιταλίας από την οικογένεια Carella. Ενώνοντας το πάθος με την παράδοση και χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ποιότητες πράσινου καφέ, ως επί το πλείστον από την Κεντρική Αμερική, δημιουργεί έναν πραγματικά, υψηλής ποιότητας espresso. Ξεκίνησε την διανομή του από την Κεντρική και Βόρεια Ιταλία, στην συνέχεια μέσω ενός δικτύου αντιπροσώπων, επεκτάθηκε στην Ευρώπη και αργότερα στην Ιαπωνία, όλοι τους κορυφαίοι και ειδικοί στον καφέ. Από τον Απρίλιο του 2010, αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την GREITCAFFE Α.Ε.
GREITCAFFE, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΦΕΔΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε.
Αντιφίλου 43 – 15771 ΑΘΗΝΑ. ΤΗΛ: 210 7796388 FAX: 213 0223279
e-mail : info@greitcaffe.gr | www.greitcaffe.gr

 
Linen Quality Care

Linen Quality Care (Πλυντήρια Μπαράκος)  Facebook page Ιστοσελίδα

Υπηρεσίες καθαρισμού και ενοικίασης Ιματισμού.

Στο εργαστήριο παραγωγής του ιματισμού, διαθέτουμε μία πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων, ποιοτήτων και χρωμάτων υφασμάτων για να επιλέγουν οι πελάτες, το είδος, την ποιότητα, το χρώμα και το μέγεθος του ιματισμού που θα χρησιμοποιήσουν 
Υπηρεσίες καθαρισμού και ενοικίασης Ιματισμού.