Κατηγορίες
  ›  Εξωτερικές Αναθέσεις (Outsourcing)  ΕΞΩΤΕΡΙΚΈΣ ΑΝΑΘΈΣΕΙΣ (OUTSOURCING) PLANETA Marketing  

Outsourcing

Η πραγματικότητα είναι ότι ενώ δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε το μέγεθος της αγοράς που δραστηριοποιούμαστε, μπορούμε σίγουρα να διεκδικήσουμε μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Επομένως πρέπει να τμηματοποιήσουμε την αγορά για να επιλέξουμε τις κατηγορίες πελατών που μας ενδιαφέρουν και να κάνουμε στοχευμένες ενέργειες προβολής και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, δηλαδή MARKETING!

Πλέον δεν αρκεί, όπως πριν από την κρίση, να έχουμε ανταγωνιστικές τιμές, καλό πόστο και εξαιρετικό σέρβις και να περιμένουμε να έρθει ο πελάτης, αλλά πρέπει να κάνουμε πολλές στοχευμένες ενέργειες, συνδυάζοντας τα παραδοσιακά μέσα με τα σύγχρονα (ίντερνετ, κοινωνικά δίκτυα, αποστολή e-mails και άλλα), για να διατηρήσουμε τους πελάτες μας ενεργούς, αλλά και να προσελκύσουμε νέους.

Επίσης τώρα πολλές επιχειρήσεις δεν έχουν την δυνατότητα να στελεχώνονται με έμπειρους επαγγελματίες πλήρους απασχόλησης σε όλους τους τομείς των πωλήσεων, του Μάρκετινγκ και της υποστήριξης των πελατών τους.

Εμείς στην PLANETA MARKETING, έχουμε την λύση, χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία. Μπορούμε να υλοποιήσουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία (Ιστοσελίδες, επαγγελματικές σελίδες facebook, φυλλάδια, καταλόγους, κάρτες, επιγραφές κλπ), αλλά και να αναλάβουμε σαν εξωτερικοί συνεργάτες σας (outsourcing) τις λειτουργίες του MARKETING, και ότι άλλο σχετικό σας είναι απαραίτητο. Απόδειξη είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας.

Είμαστε στην διάθεση σας για να συζητήσουμε, τους τρόπους για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας.

Επικοινωνία