Κατηγορίες
  ›  Διαφημίσεις Google Ads  Διαφημίσεις Google Ads PLANETA Marketing  

Αναλαμβάνουμε την διαφήμιση σας στο ίντερνετ και ειδικότερα στη Google!

Οι πελάτες θα σας βλέπουν ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν στο Google, αυτά που προσφέρετε. Εσείς θα πληρώνετε μόνο όταν κάνουν κλικ, για να επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας ή για να σας καλέσουν. Αν επιθυμείτε να διαφημίσετε την επιχείρηση σας διαδικτυακά μέσω της Google, έχουμε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς και την επιχείρηση ή το κατάστημά σας.

Εμπιστευθείτε μας για την διαφημιστική σας καμπάνια Google Adwords

Προσελκύστε περισσότερους πελάτες

Όποια επιχείρηση θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις της και να έχει κέρδος από την  παρουσία της στο Internet, δεν αρκεί να φτιάξει μία ιστοσελίδα για να αρχίσουν οι πιθανοί πελάτες να την επισκέπτονται. Είναι απαραίτητο να φέρει εκείνους τους επισκέπτες που ψάχνουν να αγοράσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Το Google AdWords μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στον ιστότοπο σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε ή να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας.

Προσεγγίστε τα σωστά άτομα, τη σωστή στιγμή.

Η διαδικτυακή διαφήμιση στο Adwords σας επιτρέπει να προβάλλετε τις διαφημίσεις σε ανθρώπους που πιθανώς ενδιαφέρονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, «φιλτράροντας» εκείνους που δεν ενδιαφέρονται.

Διαφημιστείτε σε τοπικό ή παγκόσμιο επίπεδο

Στοχεύστε τις διαφημίσεις σας σε πελάτες που βρίσκονται σε συγκεκριμένες χώρες, περιοχές και πόλεις ή σε καθορισμένη απόσταση από την επιχείρηση ή το κατάστημά σας.

Γιατί να μας επιλέξετε:

Η διαφήμιση σας μέσω της PLANETA Marketing επιτυγχάνει τους σκοπούς της, πιο άμεσα, με μετρήσιμα αποτελέσματα και με πολύ χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τα παραδοσιακά μέσα. Τα εκπαιδευμένα και έμπειρα στελέχη μας, με πιστοποίηση από την Google και πολυετή εμπειρία στο Μάρκετινγκ, αναλαμβάνουν την παραμετροποίηση και καθημερινή παρακολούθηση κάθε είδους καμπάνιας διαφήμισης μέσω Google Adwords. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

• Διαφημίσεις στην Αναζήτηση της Google
• Διαφημίσεις που Προβάλλονται σε δημοφιλής ιστοσελίδες σχετικές με το προϊόν ή την υπηρεσία σας
• Διαφημίσεις σε Εφαρμογές για κινητές συσκευές
• Διαφημίσεις στο Youtube 
• Καμπάνιες επαναληπτικού Marketing που Προβάλλονται μόνο σε αυτούς που επιθυμείτε

Κάθε διαφημιστική καμπάνια για μας είναι ξεχωριστή και σημαντική. Για αυτό το λόγο πριν ξεκινήσουμε φροντίζουμε να σας εξοπλίσουμε με τα απαραίτητα εργαλεία που προσφέρει η Google για την βελτιστοποίηση του SEO (Search Engine Optimization) του site σας. Επίσης εγκαθιστούμε το Google Analytics, προκειμένου να παρακολουθούμε την επισκεψιμότητα από κινητές συσκευές και υπολογιστές, τις δημοφιλείς σελίδες και πολλά άλλα χρήσιμα στατιστικά στοιχεία, για να προχωράμε στις απαραίτητες βελτιώσεις της διαφημιστικής σας καμπάνιας.

Εφόσον έχετε φυσικό κατάστημα ή επιχείρηση που σας επισκέπτονται πελάτες, αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε ή να βελτιώσουμε το Google My Business της επιχείρησής σας, για να σας βρίσκουν και με οργανικά αποτελέσματα στους Χάρτες και στην Αναζήτηση της Google.

Ξεκινήστε με χαμηλό προϋπολογισμό

Έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε με ημερήσιο προϋπολογισμό από 10€ και στη συνέχεια, προσαρμόστε τον ανάλογα με τα αποτελέσματά σας. Πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, για να επισκεφτεί τον ιστότοπο σας ή για να σας καλέσει. Με άλλα λόγια, όταν η διαφήμισή σας έχει αντίκρισμα. 

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να αναλάβουμε την διαφήμιση σας και αξιοποιήστε την προσφορά γνωριμίας του Google Ads

info@planeta.gr • Τηλεφωνήστε μας Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9:15 π.μ. έως 22:00 μ.μ. στο 2107220591 

Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα

Κουπόνι Google Adwords
 
Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες και προσφορέςΣτείλτε μας email για να σας ενημερώσουμε
 
 
 
Διαβάστε για την Διαφήμιση μέσω Facebook