Κατηγορίες
  ›  Κατασκευή Ιστοσελίδων & Social Media  Κατασκευή Ιστοσελίδων & Social Media PLANETA Marketing  
Construction & support

Τα τελευταία χρόνια οι έρευνες δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων στην Ελλάδα και σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο, για να αποφασίσουν για την προμήθεια ενός προϊόντος η μίας υπηρεσίας πρώτα ψάχνουν στο ίντερνετ. Εφόσον ολοκληρώσουν την έρευνα αγοράς στο ίντερνετ, οι περισσότεροι επιλέγουν και προχωρούν στην αγορά κατά κύριο λόγο από φυσικό κατάστημα αλλά αρκετοί από το ίντερνετ.

Από την 21 Απριλίου του 2015, η Google, η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, έπαψε να δείχνει στα αποτελέσματα αναζήτησης στις φορητές συσκευές smartphones & tablets, ιστοσελίδες που δεν είναι responsive, δηλαδή που δεν προσαρμόζονται ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης, γιατί πλέον οι περισσότεροι συνδέονται με το ίντερνετ με αυτές τις συσκευές.

Επομένως τώρα που όλο και περισσότεροι κάνουν τις αναζητήσεις τους από το τηλέφωνο τους, ακόμα και όταν είναι έξω και μετακινούνται, είναι απαραίτητο σε όλους τους επαγγελματίες, τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις να χτίσουν την online παρουσία τους. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι πλέον απαραίτητο να έχουν φυσική παρουσία σε ένα κεντρικό δρόμο, σε μία ακριβή εγκατάσταση ούτε καν ισόγειο κατάστημα, αλλά είναι αναγκαίο να έχουν σωστή παρουσία στο ίντερνετ. Ο σχεδιασμός και το χτίσιμο της σωστής και αποτελεσματικής παρουσίας σας στο ίντερνετ είναι πλέον αποκλειστικά θέμα του Marketing, γιατί ο ανταγωνισμός είναι πολύ πλέον πολύ σκληρός.

Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και έχει διαφορετικές ανάγκες, στην PLANETA Marketing, αναλύουμε και μελετούμε προσεκτικά τους πελάτες μας και τους προτείνουμε  λύσεις που καλύπτουν τις δικές τους ανάγκες και όχι κάποια πακέτα για όλους.

  • Ξεκινάμε από την επιλογή και Καταχώρηση (για όσους δεν έχουν) διαδικτυακών ονομάτων (domain names) του τύπου www.yourname.gr, προχωράμε στην Φιλοξενία σε ελληνικό server (hosting), για να έχετε αυξημένη ταχύτητα φόρτωσης του site σας και τέλος δημιουργούμε τα επαγγελματικά σας email του τύπου info@yourname.gr για να ξεχωρίζετε και να εμπνέετε εμπιστοσύνη και επαγγελματισμό.
  • Αναλαμβάνουμε την Κατασκευή Ιστοσελίδων, portals & e-shops, υψηλού επαγγελματικού επιπέδου με την χρήση Ελληνικού λογισμικού με πολυάριθμα modules ανάλογα με τις ανάγκες σας και ειδικότερα έναν συνδυασμό με λογισμικό Web CRM, δημιουργίας Newsletters και μαζικής αποστολής Emails.
  • Τέλος δημιουργούμε ή παραμετροποιούμε (τις ήδη υπάρχουσες) επαγγελματικές σελίδες των Social Media, όπως Facebook, Instagram κλπ και το Google My Business της επιχείρησης σας, για να σας βρίσκουν στην Αναζήτηση, τους Χάρτες & το Google+. Επίσης δημιουργούμε και παραμετρoποιούμε  το προφίλ σας στο Tripadvisor και όποιο άλλο site κοινωνικής δικτύωσης είναι απαραίτητο ανάλογα με το είδος της επιχείρησής σας.

Η ενίσχυση της εταιρικής σας παρουσίας διαδικτυακά, είναι μονόδρομος εάν επιθυμείτε να καθιερωθείτε στον τομέα σας και να αποκτήσετε και να διατηρήσετε σταθερές σχέσεις με τους πελάτες σας. Στην εποχή της ιντερνετικής πληροφόρησης, είναι επιτακτικό να ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό και να παρέχετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας και μέσω του διαδικτύου.

Δημιουργούμε λειτουργικές ιστοσελίδες που σέβονται τόσο τον επισκέπτη όσο και τον ίδιο τον πελάτη. Το web design δεν εκπροσωπεί μόνο την εικαστική πλευρά αλλά και την εκ βαθέων ανάλυση των στόχων σας και του σχεδίου μάρκετινγκ που έχετε.

0