Κατηγορίες
  ›  Καταχώρηση Google Business Profile  Καταχώρηση Google Business Profile PLANETA Marketing  
Google My Business
 

Αυξήστε την Προβολή της επιχείρησής σας με επαγγελματική καταχώρηση στο Google Business Profile


Αυξήστε την Προβολή της Επιχείρησής σας με φωτογραφίες 360 μοιρών στο Street View

Δημιουργoύμε το Google Business Profile της επιχείρησης σας ή βελτιώνουμε το ήδη υπάρχον, για να σας βρίσκουν νέοι πελάτες από το σπίτι, εν κινήσει και από όπου και αν σας αναζητούν, στην Αναζήτηση, τους Χάρτες ή το Google+. 

Επίσης διαγράφουμε τις διπλότυπες καταχωρίσεις και προσθέτουμε επαγγελματικές φωτογραφίες ώστε να προσελκύουν οι καταχωρίσεις σας περισσότερους "θαυμαστές" - υποψήφιους πελάτες!

Παράλληλα με το εργαλείο Insights συλλέγουμε χρήσιμα στοιχεία για τις αναζητήσεις των υποψήφιων πελατών σας στην σελίδα σας και ισχυροποιούμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο!

Επιπλέον με το εργαλείο Αξιολογήσεις, έχετε την δυνατότητα να αναδειχθείτε με βάση τις βαθμολογίες και τις κριτικές των πελατών που σας έχουν επισκεφθεί!

 
Σας προωθούμε ψηλότερα στην ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ GOOGLE   Η επιχείρησή σας εμφανίζεται εσωτερικά και εξωτερικά στους χάρτες Google   Δώστε τις απαραίτητες πληροφορίες για την επιχείρησή σας με το Google+
Ψηλότερες θέσεις στην Αναζήτηση της Google   Η επιχείρησή σας εμφανίζεται εσωτερικά και εξωτερικά στους χάρτες Google   Εμφάνιση των απαραίτητων πληροφοριών για την επιχείρησή σας στο Google+ 
Δείτε Παράδειγμα    Δείτε Παράδειγμα    Δείτε Παράδειγμα
         

Συνδυάστε την καταχώρηση της επιχείρησή σας Google Business Profile με την δημιουργία Google Business View για να συνδέσετε τους χάρτες Street View με την επιχείρησή σας σε μία εμπειρία 360 μοιρών! Εμπιστευθείτε μας για την φωτογράφιση 360 μοιρών της επιχείρησής σας καθώς έχουμε την πιστοποίηση της Google Trusted Photographer!

Αξιόπιστοι Φωτογράφοι για το Google Street View

To Εστιατόριο Oroscopo στην πλατεία του Caravel
 
Το Εστιατόριο Θεσσαλία στην Κηφισιά!
 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες

info@planeta.gr • Τηλεφωνήστε μας Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9:00 π.μ. έως 21:00 μ.μ. στο 2107220592  
 
Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές Στείλτε μας email για να σας ενημερώσουμε